Ændring af skibstype

Ombygning – nyt liv til fartøjer af enhver slags
Nedenfor finder du en række eksempler på ombygningsprojekter, som ShipCon har bidraget til, hvor et fartøj har fået ny anvendelsesform. Eksemplerne afspejler bredden i vores kompetencer og giver et indblik i, hvilke typer opgaver vi løser.

Helix Producer I – FPU vessel
Et passagerfartøj blev ombygget til at fungere som FPU skib for en amerikansk slutbruger. ShipCon leverede arrangements-, stål-, udrustnings-, systemtegninger og teknisk support for ombygningen samt stabilitetsoplysninger mm.

Kommandor Calum – ROV

Kommandor Stuart – Research vessel
Et lastskib blev ombygget til at fungere som survey/rov for en engelsk slutbruger. ShipCon leverede arrangement-tegninger.

Heather Sea – Forskningsfartøj
Et fiskefartøj blev ombygget til at fungere som survey/rov skib. ShipCon leverede arrangements-, stål-, udrustningstegninger og teknisk support samt stabilitetsoplysninger.

Almirante Maximiano – Forskningsfartøj
Et fiskefartøj blev ombygget til at fungere som survey/rov for brasiliansk slutbruger. ShipCon leverede komplet tegningspakke samt teknisk support og stabilitetsoplysninger.

Skandi Hav – Offshore vessel
Et forsyningsskib blev opgraderet til at fungere som OTS vessel for brasiliansk slutbruger. ShipCon leverede arrangement-tegninger, ståltegninger og udrustningstegninger.

Galathea – Research vessel
Et flådefartøj blev midlertidigt ombygget til at fungere som survey/rov skib. ShipCon leverede komplet tegningspakke og teknisk support.

Jean Charcot – Forskningsfartøj
Et fartøj blev opgraderet til at fungere som fiskeripatruljeskib for EU. ShipCon leverede komplet tegningspakke, teknisk support og stabilitetsoplysninger.

ØNSKER DU ET MØDE?

VI SIDDER I FREDERIKSHAVNS MARITIME OMRÅDE

Hvis du ønsker et uforpligtende møde om et projekt sidder vi klar til at mødes. Du finder os på nedenstående adresse.

ShipCon ApS
Fiskerihavnsgade 23
9900 Frederikshavn
Denmark
Tlf.: +45 96 20 70 80
E-mail: shipcon@shipcon.dk