Kompositkonstruktioner

Design af kompositkonstruktioner

Komposit er et stærkt alternativ til traditionelle konstruktionsmaterialer som stål og aluminium. Fordelene ved komposit er i særdeleshed materialets lave vægt, store styrke og ikke mindst, at det er korrosionsbestandigt.

Udover at vi hos ShipCon er specialiseret i design af komplekse stål- og aluminiumskonstruktioner, har vi også bred erfaring med design af kompositkonstruktioner og tilbyder at udføre tekniske beregninger og tegninger af konstruktioner i komposit.

Indenfor den maritime branche er efterspørgslen på grønne løsninger, der kan reducere de miljømæssige påvirkninger af skibsdrift, steget støt i takt med, at lovgivningen på området er blevet skærpet. Ved at konstruere skibe eller maritimt udstyr i letvægtsmaterialer som komposit, kan man reducere brændstofbruget og dermed opnå driftsøkonomiske besparelser – og ikke mindst mindske klimapåvirkningen.

Kompositkonstruktioner ombord på superyachten Aventura

Superyachten Aventura er ét af de mange fartøjer, hvor komposit er brugt som materiale til en bred vifte af konstruktioner. ShipCon har leveret en komplet pakke med produktionstegninger til installation af sammenklappelig agterplatform, arrangement af sænkekøl, arrangement af søkasser, ventilationsriste og -kanaler.

ØNSKER DU ET MØDE?

VI SIDDER I FREDERIKSHAVNS MARITIME OMRÅDE

Hvis du ønsker et uforpligtende møde om et projekt sidder vi klar til at mødes. Du finder os på nedenstående adresse.

ShipCon ApS
Fiskerihavnsgade 23
9900 Frederikshavn
Denmark
Tlf.: +45 96 20 70 80
E-mail: shipcon@shipcon.dk